Your Cart

 

✔ Officieel dealer

 

✔ Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Servies

Het glazen servies van Nachtmann is kristalhelder en zeer slijtvast. Dankzij de mooie vorm en geslepen figuren, weerspiegelt het licht prachtig in het de borden, schalen, vazen en karaffen. Met deze serviezen van kristalglas maak je van iedere gedekte tafel een prachtig decor.

Vind het beste servies

Ben je op zoek naar een bijzonder servies van kristalglas? Prachtig geslepen met een inspirerend ontwerp? Dan is het glazen servies van Nachtmann precies wat je zoekt.

Het Nachtmann servies is gemaakt van zuiver kristalglas uit Beieren. Het is tot in perfectie geslepen en thermisch gepolijst.

De borden, schalen en kannen van Nachtmann vallen positief op. Ze mogen gewoon in de vaatwasser en ze blijven glanzen. Hoe vaak je ze ook wast.

Servies

Het fijnste Beierse kristalglas

Met briljant geslepen lijnen

Extreem sterk en blijft glanzen

Contact

Wil je hulp bij het kiezen van het juiste barglas? Of zoek je iets speciaals? Wij helpen je graag. Stel je vraag via het formulier.

Blogs en artikelen over onze serviezen

Gekleurde cocktailglazen
Blog

Gekleurde cocktailglazen

Gekleurde cocktailglazen geven jouw cocktailparty een extra feestelijk tintje. Het is leuk om verschillende kleuren te gebruiken, zodat de feestzaal zich snel vult met een

Lees verder »
Nachtmannshop
Blog

De Nederlandse Nachtmannshop

Vanaf vandaag hebben we in Nederland een echte Nachtmannshop. Een webwinkel, gespecialiseerd in het allermooiste kristalglas ter wereld, dat van Nachtmann. We zijn fan! Het

Lees verder »