Your Cart

 

✔ Officieel dealer

 

✔ Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Nachtmann Ethno

De Nachtmann Ethno-collectie is geïnspireerd op verre oorden. Met traditionele culturen, mooie stoffen, heerlijke geuren en bijzondere muziek en dans. Ethno geeft je het vakantiegevoel en laten je steeds weer op reis zijn. Iedere keer als je een glas vult. En de bijzondere Ethno-figuren ziet glinsteren in het licht.

Ontdek de Ethno-collectie

Briljant geslepen kristalglas

Ben je op zoek naar briljant geslepen kristalglazen? Waarin het licht magistraal weerspiegelt? En die natuurlijk gewoon in de vaatwasser mogen? Dan is de Ethno-collectie precies wat je zoekt.

De Nachtmann Ethno-collectie is in Duitsland gefabriceerd van het zuiverste Beierse kristalglas. Machinaal, waardoor de prijs-kwaliteitverhouding erg goed is. 

Thermisch polijsten zorgt ervoor dat de mooi geslepen glazen van Nachtmann mooi blijven. Ook na vele rondes in de vaatwasmachine blijven ze glanzen en schitteren.

Ethno Glazen

Het fijnste Beierse kristalglas

Met briljant geslepen lijnen

Extreem sterk en blijft glanzen

Contact

Wil je hulp bij het kiezen van het juiste glas uit de Nachtmann Ethno-collectie? Of zoek je iets speciaals? Wij helpen je graag. Stel je vraag via het formulier.

Blogs en artikelen over onze Ethno-collectie

Gekleurde cocktailglazen
Blog

Gekleurde cocktailglazen

Gekleurde cocktailglazen geven jouw cocktailparty een extra feestelijk tintje. Het is leuk om verschillende kleuren te gebruiken, zodat de feestzaal zich snel vult met een

Lees verder »
Nachtmannshop
Blog

De Nederlandse Nachtmannshop

Vanaf vandaag hebben we in Nederland een echte Nachtmannshop. Een webwinkel, gespecialiseerd in het allermooiste kristalglas ter wereld, dat van Nachtmann. We zijn fan! Het

Lees verder »