✔ Officieel dealer

 

✔ Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Schalen

De glazen schalen van Nachtmann zijn kristalhelder en zeer slijtvast. Dankzij de mooie vorm en geslepen figuren, weerspiegelt het licht prachtig in de ronde en vierkante schalen. Met deze schalen en schaaltjes van kristalglas maak je van iedere gedekte tafel een prachtig decor.

Vind de beste glazen schalen

Ben je op zoek naar bijzondere schalen van kristalglas? Prachtig geslepen met een inspirerend ontwerp? Dan zijn de glazen schalen en schaaltjes van Nachtmann precies wat je zoekt.

De Nachtmann schalen zijn gemaakt van zuiver kristalglas uit Beieren. Ze zijn tot in perfectie geslepen en thermisch gepolijst.

De schalen van Nachtmann vallen positief op. Ze mogen gewoon in de vaatwasser en ze blijven glanzen. Hoe vaak je ze ook wast.

Schalen

Het fijnste Beierse kristalglas

Met briljant geslepen lijnen

Extreem sterk en blijft glanzen

Contact

Wil je hulp bij het kiezen van de juiste schaal? Of zoek je iets speciaals? Wij helpen je graag. Stel je vraag via het formulier.

Blogs en artikelen over onze schalen

Nachtmann cocktail party organiseren
Blog

Cocktailparty organiseren

Bij het organiseren van een cocktailparty komt best veel kijken. Natuurlijk heerlijke cocktails en benodigde ingrediënten maar ook glazen, decoratie, interactieve activiteiten en smakelijke hapjes. In deze blog vind je

Lees verder »