Your Cart

 

✔ Officieel dealer

 

✔ Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Rodewijnglazen

De Rodewijnglazen van Nachtmann zijn kristalhelder en zeer slijtvast. Dankzij de mooie rondingen en geslepen figuren weerspiegelt het licht prachtig in het glas én in de drank. Deze royale wijnglazen zijn de perfecte kristalglazen voor rode wijn, Bordeaux en Bourgogne.

Ons assortiment Rodewijnglazen

Vind het beste Rodewijnglas

Ben je op zoek naar bijzondere, kristalheldere glazen voor rode wijn? Dan zijn de rodewijnglazen van Nachtmann precies wat je zoekt.

De Nachtmann rodewijnglazen zijn gemaakt van zuiver kristalglas uit Beieren. Ze zijn tot in perfectie geslepen en thermisch gepolijst.

De rodewijnglazen van Nachtmann vallen positief op. Ze mogen gewoon in de vaatwasser en ze blijven glanzen. Hoe vaak je ze ook wast.

Rodewijnglazen

Het fijnste Beierse kristalglas

Met briljant geslepen lijnen

Extreem sterk en blijft glanzen

Contact

Wil je hulp bij het kiezen van het juiste rodewijnglas? Of zoek je iets speciaals? Wij helpen je graag. Stel je vraag via het formulier.

Blogs en artikelen over onze glazen voor rode wijn

Gekleurde cocktailglazen
Blog

Gekleurde cocktailglazen

Gekleurde cocktailglazen geven jouw cocktailparty een extra feestelijk tintje. Het is leuk om verschillende kleuren te gebruiken, zodat de feestzaal zich snel vult met een

Lees verder »
Nachtmannshop
Blog

De Nederlandse Nachtmannshop

Vanaf vandaag hebben we in Nederland een echte Nachtmannshop. Een webwinkel, gespecialiseerd in het allermooiste kristalglas ter wereld, dat van Nachtmann. We zijn fan! Het

Lees verder »