Your Cart

 

✔ Officieel dealer

 

✔ Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Nachtmann Punk

De Nachtmann Punk-collectie rebelleert met de klassieke benadering van Kristalglas. Het is asymmetrisch, het mis de klassieke vormen en het past zich zo niet aan. Punk is een ontwerp van NextGen-ontwerper Anne Buchmann. Geïnspireerd op de Britse punkbeweging uit de jaren ’70. 

Ontdek de Punk-collectie

Anders en bijzonder

Ben je op zoek naar de bijzondere kristalglazen die totaal niet alledaags zijn? Met een fantastisch, asymmetrisch ontwerp? En die natuurlijk gewoon in de vaatwasser mogen? Dan is de Punk-collectie precies wat je zoekt.

De Nachtmann Punk-collectie is in Duitsland gefabriceerd van het zuiverste Beierse kristalglas. Machinaal, waardoor de prijs-kwaliteitverhouding erg goed is. 

Thermisch polijsten zorgt ervoor dat de mooi geslepen glazen van Nachtmann mooi blijven. Ook na vele rondes in de vaatwasmachine blijven ze glanzen en schitteren.

Punk Glazen

Het fijnste Beierse kristalglas

Met briljant geslepen lijnen

Extreem sterk en blijft glanzen

Contact

Wil je hulp bij het kiezen van het juiste glas uit de Nachtmann Punk-collectie? Of zoek je iets speciaals? Wij helpen je graag. Stel je vraag via het formulier.

Blogs en artikelen over onze Punk-collectie

Gekleurde cocktailglazen
Blog

Gekleurde cocktailglazen

Gekleurde cocktailglazen geven jouw cocktailparty een extra feestelijk tintje. Het is leuk om verschillende kleuren te gebruiken, zodat de feestzaal zich snel vult met een

Lees verder »
Nachtmannshop
Blog

De Nederlandse Nachtmannshop

Vanaf vandaag hebben we in Nederland een echte Nachtmannshop. Een webwinkel, gespecialiseerd in het allermooiste kristalglas ter wereld, dat van Nachtmann. We zijn fan! Het

Lees verder »