✔ Officieel dealer

 

✔ Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Nachtmann Negroni Cocktail

Italiaanse Negroni cocktail

De Negroni cocktail is een van oorsprong Italiaans drankje. Je maakt hem met rode zoete Vermouth, Campari en Gin. Om het drankje af te maken, voeg je ijsblokjes en een sinaasappelschil toe. En je serveert hem in een mooi cocktailglas gevuld met ijs. De Negroni cocktail is één van de makkelijkste cocktails om te maken. Je hoeft de drank alleen maar te mixen en uit te schenken.

Ingrediënten voor een Negroni cocktail

  • 30 milliliter gin
  • 30 milliliter campari
  • 30 milliliter rode, zoete Vermouth
  • IJsblokjes
  • Sinaasappelschil
Nachtmann Italiaanse Negroni

Overige benodigdheden

Zo maak je een Italiaanse Negroni cocktail

  1. Doe de Gin, Vermouth en Campari in het Mixglas. Roer door zodat de smaken goed kunnen mixen.
  2. Doe de ijsblokjes in het cocktailglas en giet de mix eroverheen. Om de smaak volledig tot zijn recht te laten komen doe je een sinaasappelschil in het drankje.
  3. Laat de Negroni cocktail goed koud worden voordat je hem serveert.

Hou je van Nachtmann? Dan wil je er vast alles over weten. Word lid van de club en ontvang onze nieuwsbrief vol leuks, moois en smakkelijks.

De Italiaanse Negroni cocktail

De Negroni cocktail heeft een bitterzoete smaak. Daar moet je wel van houden. Is deze smaak niet helemaal jou ding? Maak de Negroni cocktail dan met andere ingrediënten voor een andere smaakbeleving. 

Voor een Boulevardier vervang je de gin voor Bourbon. Door de Gin te vervangen maak je de cocktail minder sterk.

Een Bijou klinkt niet alleen als een juweel, dat is deze variant ook. Je vervangt de Campari door kruidenlikeur, waardoor de cocktail een sensatie van allerlei smaken is.

Bruisend alternatief

Wil je niet te veel sterke alcohol? Of geniet jij ontzettend van een bubbeltje? Dan is de Negroni sbagliato iets voor jou. Je vervangt bij dit drankje de Gin voor Prosecco. Zo maak je in een handomdraai een heerlijk bruisende cocktail. 

Negroniglazen

Interessant recept? Deel het online 🙂

nachtmann kruidnotencocktail
Blog
Nachtmann

Kruidnotencocktail

De kruidnotencocktail is het drankje voor een gezellige sinterklaasavond. Je maakt hem met heerlijke kruidnoten. Of je nu pakjesavond viert of surprises maakt. Je avond

besame cocktail
Blog
Brechje

Besame cocktail

Besame betekent letterlijk vertaald ‘kus me’. Dit roze drankje met witte rum, rood fruit en verse munt is een heerlijke cocktail. De Besame cocktail Het

Nachtmann zelf een mojito maken
Blog
Nachtmann

Zelf een Mojito maken

Zelf een Mojito maken? De Mojito is een verfrissende cocktail die zijn oorsprong vindt in Cuba. De cocktail staat bekend om zijn sprankelende en smaakvolle

Nachtmann Negroni Cocktail
Blog
Nachtmann

Italiaanse Negroni cocktail

De Negroni cocktail is een van oorsprong Italiaans drankje. Je maakt hem met rode zoete Vermouth, Campari en Gin. Om het drankje af te maken,