✔ Officieel dealer

 

✔ Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Nachtmann-koffie-glas

Luxe koffieglazen

Bij het ontbijt, op het werk, op een terras of na het eten een lekkere kop koffie. Komt jou dit ook bekend voor? Dit zou heel goed kunnen want wij Nederlanders zijn erg gek op dit drankje. We drinken gemiddeld zelfs 2,4 koppen koffie per dag. Maar waarom is koffie zo populair? En hoe zorgen luxe koffieglazen voor een totaal andere beleving?

Waarom is koffie populair?

Koffie is een drank die we om verschillende redenen drinken. Veel mensen drinken het omdat ze het lekker vinden. Er zijn ook mensen die koffie drinken voor gezelschap of om een opwekkend effect te krijgen. Koffie brengt mensen samen en geeft je energie. Of je nu op school, op werk, of bij andere activiteiten bent, koffie kan je overal kopen. Dit maakt het een erg toegankelijk product waardoor we het steeds vaker drinken en het dus steeds populairder wordt.

nachtmann-koffieglazen

Smaakbeleving

Veel mensen drinken koffie gewoon uit een simpel glas, een mok of een papieren bekertje uit de automaat. Maar uit een luxe koffieglas drinken maakt het een stuk leuker. Door uit het juiste glas te drinken ervaar je de smaak en de beleving van het drinken van koffie heel anders. Het is net als bij goede wijn. Daar maak het glas ook wel degelijk verschil. 

Een stijlvol koffieglas

Hoe kan het dat de smaak en de beleving van koffie drinken verandert als je uit een luxueus glas drinkt? Dit ligt aan verschillende factoren. Zo spelen de visuele aantrekkingskracht, geluidsbeleving en het warmtebehoud een grote rol. Als al deze factoren als positief worden ervaren, zorgt het voor een luxe ervaring van het drinken van koffie. 

Cappuccino

De luxe koffieglazen van Nachtmann zijn perfect voor het ervaren van een hele andere koffie ervaring. Ze stralen pure luxe uit door de bijzondere vormen en geslepen figuren. Door deze vormen en lijnen weerspiegelt het licht fantastisch, wat de kleur van je warme drankje extra benadrukt. 

Voor de lekkerste cappuccino is een glas van 200 ml inclusief schuim perfect. De speciale ronde bodem van de glazen geven een extra booster aan de cremalaag van je koffie. En de uitlopende rand zorgt voor extra aroma. Dus zoek je een smaakvol koffieglas voor het drinken van een lekkere cappuccino, flat white of americano? Dan passen De Nachtmann Noblesse en Ethno Cappuccino glazen perfect bij jou!

Latte macchiato

Ben je op zoek naar een sierlijk glas voor je latte macchiato? Dan zijn de luxe koffieglazen uit de Nachtmann Noblesse en Ethno collectie precies wat je zoekt. Een latte macchiato glas is lang met een uitlopende bovenkant. Dit zorgt ervoor dat de bovenste schuimlaag niet in elkaar zakt. Door het kristalheldere glas, zie je mooi de lagen van de latte macchiato en weerspiegelen de warme dranken in het glas. De bijzondere versierselen aan de buitenkant van het glas zorgen voor kleine luchtkussentjes waardoor je je handen niet verbrand aan het glas. 

Espresso

Drink je het liefst een espresso? En zoek je hier nog een stijlvol glas voor? Dan zijn De Nachtmann Noblesse en Ethno espresso glazen een uitstekende keuze voor jou. Een espresso drink je in een klein glas en heeft in inhoud van gemiddeld 90 ml. Door de speciale ronde bodem krijgt de cremalaag een extra booster. De uitlopende rand zorgt voor extra aroma.

Onze luxe koffieglazen

Interessant blog? Deel het online 🙂

Hou je van Nachtmann? Dan wil je er vast alles over weten. Word lid van de club en ontvang onze nieuwsbrief vol leuks, moois en smakkelijks.

Gekleurde cocktailglazen
Blog
Nachtmann

Gekleurde cocktailglazen

Nachtmann brengt kleur op je zomerse tafel met de serie Noblesse Color. De gekleurde cocktailglazen geven jouw cocktailparty een extra feestelijk tintje. Het is leuk

Kleine vaasjes
Blog
Nachtmann

Kleine vaasjes

Bloemen geven sfeer en levendigheid in je interieur. En het is een goede toevoeging bij de aankleding van je tafel. Maar het maakt eigenlijk overal in

Blog
Anne Groen

Oranje cocktails

De kleur oranje hoort al eeuwenlang bij Nederland. Dat komt door ons koningshuis. De achternaam van onze koning Willem-Alexander is namelijk Van Oranje-Nassau. Vernoemd naar

frisdrankglazen
Blog
Nachtmann

Frisdrankglazen

De prachtige longdrinkglazen van de Nachtmann Shop zijn niet alleen voor het drinken van lekkere mixdrankjes en cocktails. Maar ze dienen ook uitstekend als frisdrankglazen

nachtmann feestelijke cocktailrecepten
Blog
Nachtmann

Feestelijke cocktailrecepten

Of je nu dol bent op cocktails of een feestje geeft met vrienden. Met deze heerlijke cocktailrecepten zorg je voor de perfecte sfeer en creëer

nachtmann champagneglazen
Blog
Nachtmann

Kristalzuivere champagneglazen

Als je proost met champagne, prosecco of cava zijn er 2 dingen belangrijk. Het bubbeltje en de klank. En dit is precies wat Nachtmann in