Your Cart

 

✔ Officieel dealer

 

✔ Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Tafel dekken glazen

De tafel dekken met mooie glazen

Een mooi gedekte tafel met schitterende glazen. Daarmee wordt dineren meteen een stuk specialer. Met het juiste servies ziet je tafel er al snel een stuk gezelliger uit. Maak het af met een mooie bos bloemen of leuke servetjes. Natuurlijk helpt het eten leuk opdienen op je mooie borden er ook aan mee. 

Een extra mooi gedekte tafel

Door verschillende producten te combineren wordt je tafel direct een stuk meer aangekleed. Gebruik onderborden om een chique effect te creëren. Of zet een schaaltje op zijn kop en plaats daar een bord op. Zo heb je in een handomdraai een zelfgemaakte etagere. 

De tafel dekken met mooie glazen

Mooiste wijnglazen

Bij een uitgebreid diner komt er regelmatig een heerlijke wijn bij kijken. Zonde van je mooi gedekte tafel om daar doffe of verschillende wijnglazen bij te zetten. Waan jezelf in luxe door te kiezen voor bijpassende heldere wijnglazen op je tafel te plaatsen. 

Een lekker glas water erbij

Naast het wijnglas plaats je, volgens de etiquette, rechtsboven het bord een waterglas. Een waterglas mag best neutraal zijn. Maar hoe leuk is het om daar een echte eyecatcher van te maken. Helemaal leuk om het water nog wat specialer te maken door wat munt en een citroentje in de schenkkan toe te voegen. 

Prachtige borden

Essentieel bij het dineren is natuurlijk een bord. Door gebruik te maken van een onderbord ziet de tafel er direct aangekleed en speciaal uit. Door een glazen bord toe te voegen komt er dimensie en textuurverschil op je tafel. Zo til je het dineren gemakkelijk naar een hoger niveau. 

Leuke schaaltjes

Voor extra dimensie zet je nog een schaaltje op de borden. Heerlijk voor een klein portie salade of wat soep. De schaaltjes kunnen natuurlijk ook weer gebruikt worden bij het toetje. Extra leuk om de schaaltjes weer te herkennen maar dan bij een andere gang. 

Heerlijk dessert

Een heerlijk diner zonder dessert is natuurlijk niet compleet. Om tot de allerlaatste gang indruk te maken, gebruik je ook bijzonder servies voor het dessert. Een mooi cocktailglas om af te sluiten. Of een hoger glas om een heerlijke ijscoupe in te serveren bijvoorbeeld. 

Maak het af met bloemen

Eten op de tafel geeft kleurverschil tussen het glas. Maar om ook tussen de gangen door te genieten van een kleurrijke tafel, zijn bloemen een perfecte oplossing. 

Extra tip: Leg bloemen die terug komen in het boeket ook op het bord. Zo creëer je een kleurrijk geheel. 

Interessant blog? Deel het online 🙂

Hou je van Nachtmann? Dan wil je er vast alles over weten. Word lid van de club en ontvang onze nieuwsbrief vol leuks, moois en smakkelijks.

Tafel dekken glazen
Blog
Ilze

De tafel dekken met mooie glazen

Een mooi gedekte tafel met schitterende glazen. Daarmee wordt dineren meteen een stuk specialer. Met het juiste servies ziet je tafel er al snel een

Nachtmann cocktail party organiseren
Blog
sanne

Cocktailparty organiseren

Bij het organiseren van een cocktailparty komt best veel kijken. Natuurlijk heerlijke cocktails en benodigde ingrediënten maar ook glazen, decoratie, interactieve activiteiten en smakelijke hapjes. In deze blog vind je

besame cocktail
Blog
Brechje

Besame cocktail

Besame betekent letterlijk vertaald ‘kus me’. Dit roze drankje met witte rum, rood fruit en verse munt is een heerlijke cocktail. De Besame cocktail Het

nachtmann borden en schalen
Blog
sanne

Glazen borden en schaaltjes

Glazen borden en schaaltjes geven veel sfeer aan tafel. Zeker als ze van het alleruiterste kristalglas zijn. En of je nu van klassiek houdt of

Nachtmann zelf een mojito maken
Blog
sanne

Zelf een Mojito maken

Zelf een Mojito maken? De Mojito is een verfrissende cocktail die zijn oorsprong vindt in Cuba. De cocktail staat bekend om zijn sprankelende en smaakvolle

Welke Nachtmann collectie past bij jou?
Blog
sanne

Welke Nachtmann collectie past bij jou?

De Nachtmann Shop heeft veel verschillende collecties met een groot assortiment. Maar welke Nachtmann collectie past bij jou? Omdat er zo veel opties zijn, kan het