Your Cart

 

✔ Officieel dealer

 

✔ Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Tafel dekken glazen

De tafel dekken met mooie glazen

Een mooi gedekte tafel met schitterende glazen. Daarmee wordt dineren meteen een stuk specialer. Met het juiste servies ziet je tafel er al snel een stuk gezelliger uit. Maak het af met een mooie bos bloemen of leuke servetjes. Natuurlijk helpt het eten leuk opdienen op je mooie borden er ook aan mee. 

Een extra mooi gedekte tafel

Door verschillende producten te combineren wordt je tafel direct een stuk meer aangekleed. Gebruik onderborden om een chique effect te creëren. Of zet een schaaltje op zijn kop en plaats daar een bord op. Zo heb je in een handomdraai een zelfgemaakte etagere. 

De tafel dekken met mooie glazen

Mooiste wijnglazen

Bij een uitgebreid diner komt er regelmatig een heerlijke wijn bij kijken. Zonde van je mooi gedekte tafel om daar doffe of verschillende wijnglazen bij te zetten. Waan jezelf in luxe door te kiezen voor bijpassende heldere wijnglazen op je tafel te plaatsen. 

Een lekker glas water erbij

Naast het wijnglas plaats je, volgens de etiquette, rechtsboven het bord een waterglas. Een waterglas mag best neutraal zijn. Maar hoe leuk is het om daar een echte eyecatcher van te maken. Helemaal leuk om het water nog wat specialer te maken door wat munt en een citroentje in de schenkkan toe te voegen. 

Prachtige borden

Essentieel bij het dineren is natuurlijk een bord. Door gebruik te maken van een onderbord ziet de tafel er direct aangekleed en speciaal uit. Door een glazen bord toe te voegen komt er dimensie en textuurverschil op je tafel. Zo til je het dineren gemakkelijk naar een hoger niveau. 

Leuke schaaltjes

Voor extra dimensie zet je nog een schaaltje op de borden. Heerlijk voor een klein portie salade of wat soep. De schaaltjes kunnen natuurlijk ook weer gebruikt worden bij het toetje. Extra leuk om de schaaltjes weer te herkennen maar dan bij een andere gang. 

Heerlijk dessert

Een heerlijk diner zonder dessert is natuurlijk niet compleet. Om tot de allerlaatste gang indruk te maken, gebruik je ook bijzonder servies voor het dessert. Een mooi cocktailglas om af te sluiten. Of een hoger glas om een heerlijke ijscoupe in te serveren bijvoorbeeld. 

Maak het af met bloemen

Eten op de tafel geeft kleurverschil tussen het glas. Maar om ook tussen de gangen door te genieten van een kleurrijke tafel, zijn bloemen een perfecte oplossing. 

Extra tip: Leg bloemen die terug komen in het boeket ook op het bord. Zo creëer je een kleurrijk geheel. 

Interessant blog? Deel het online 🙂

Hou je van Nachtmann? Dan wil je er vast alles over weten. Word lid van de club en ontvang onze nieuwsbrief vol leuks, moois en smakkelijks.

Tafel dekken glazen
Blog
Ilze

De tafel dekken met mooie glazen

Een mooi gedekte tafel met schitterende glazen. Daarmee wordt dineren meteen een stuk specialer. Met het juiste servies ziet je tafel er al snel een

Nachtmann Negroni Cocktail
Recept
Ilze

Italiaanse Negroni cocktail

De Negroni cocktail is een van oorsprong Italiaans drankje. Je maakt hem met rode zoete Vermouth, Campari en Gin. Om het drankje af te maken,

Gekleurde cocktailglazen
Blog
Nachtmann

Gekleurde cocktailglazen

Gekleurde cocktailglazen geven jouw cocktailparty een extra feestelijk tintje. Het is leuk om verschillende kleuren te gebruiken, zodat de feestzaal zich snel vult met een

Nachtmannshop
Blog
Nachtmann

De Nederlandse Nachtmannshop

Vanaf vandaag hebben we in Nederland een echte Nachtmannshop. Een webwinkel, gespecialiseerd in het allermooiste kristalglas ter wereld, dat van Nachtmann. We zijn fan! Het