✔ Officieel dealer

 

✔ Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Mojito glazen

De glazen voor de Mojito cocktails van Nachtmann zijn kristalhelder en stijlvast. De glazen zijn erg duurzaam en erg elegant. Met hun verfijnde rondingen en met precisie geslepen details vangen ze niet alleen op een betoverende manier het licht op, maar accentueren ze ook de prachtige kleuren van je drankje. Deze stevige glazen vormen de perfecte basis voor een heerlijke Mojito.

Ons assortiment Mojitoglazen

Vind het beste Mojitoglas

Ben je op zoek naar bijzondere, kristalheldere glazen voor je zelfgemaakte Mojito? Dan zijn de Mojito glazen van Nachtmann precies wat je zoekt.

De Nachtmann Mojito glazen zijn gemaakt van zuiver kristalglas uit Beieren. Ze zijn tot in perfectie geslepen en thermisch gepolijst.

De tumblers voor Mojito’s van Nachtmann vallen positief op. Ze mogen gewoon in de vaatwasser en ze blijven glanzen. Hoe vaak je ze ook wast.

Zelf een Mojito maken
nachtmann noblesse glas

Waar moet een mojito glas aan voldoen

Bij het uitziezen van het perfecte glas voor Mojito’s is het belangrijk om te kijken naar het model van het glas. Het glas moet stevig zijn en er moet genoeg in kunnen. Doordat er veel ijsblokjes in een Mojito zitten moet het glas een redelijk grote inhoud hebben. Ook is het handig om een glas te gebruiken met een brede opening. Dit maakt het een stuk gemakkelijker om ingrediënten toe te voegen.

Ook zit een Mojito vaak in een transparant glas. Het drankje ziet er het beste uit als je de levendige kleuren van de cocktail kunt zien.

Het fijnste Beierse kristalglas

Met briljant geslepen lijnen

Extreem sterk en blijft glanzen

Contact

Wil je hulp bij het kiezen van het juiste Cocktailglas? Of zoek je iets speciaals? Wij helpen je graag. Stel je vraag via het formulier.

Blogs en artikelen over Mojito's

Nachtmann zelf een mojito maken
Blog

Zelf een Mojito maken

Zelf een Mojito maken? De Mojito is een verfrissende cocktail die zijn oorsprong vindt in Cuba. De cocktail staat bekend om zijn sprankelende en smaakvolle

Lees verder »